Leje af Nissan

Oplev friheden med Nissan privatleasing

Har du hørt, at leasing af en bil altid skal være i en længere periode? I så fald kan du godt pakke denne forestilling væk.

Hos Carflow mener vi ikke, at billeasing skal være forbeholdt dem, der ønsker at leje en bil i flere år. Tværtimod synes vi, at perioden skal matche den enkelte kundes behov.

Her på siden kan du gå på opdagelse i forskellige bilmodeller fra Nissan og læse mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

Nissan QASHQAI

Priser fra
kr 5995 Pr.md
  • Inklusiv 1.250 km/md
  • Førstegangsydelse: 0 kr
  • Forsikring
  • Grøn ejerafgift
  • Service og reparationer

Nissan juke

Priser fra
kr 4995 Pr.md
  • Inklusiv 1.250 km/md
  • Førstegangsydelse: 0 kr
  • Forsikring
  • Grøn ejerafgift
  • Service og reparationer
*Der tages forbehold for tastefejl.

Stor fleksibilitet og optimal komfort med leasing af Nissan

Hvis du ikke har behov for at have en bil til rådighed alle måneder på året, er det synd at investere i en splinterny bil, der vil samle støv i garagen og samtidig være en stor økonomisk udgift.

 

Måske har du kun brug for en bil i sommermånederne, så du kan komme op i sommerhuset eller tage spontane ture til stranden? Så er det oplagt at lease en brugt bil.

 

Vores biler fra Nissan fås i forskellige størrelser, så du kan vælge lige præcis den, der matcher dit behov. Du kan lease din favoritmodel i ned til en måned.

 

Hvis dit behov løbende ændrer sig, kan du altid forlænge perioden. På samme vis kan du til enhver tid opsige bilen med blot en uges varsel, hvis du ikke har brug for den alligevel – også selvom perioden ikke er udløbet.

Nissan leasing – vælg en elbil og skån miljøet

Brænder dit hjerte for vores klima? Så kan du med fordel tage et kig på vores modeller fra Nissan, der er drevet af el. Elbiler er et grønnere alternativ til både biler på diesel og benzin, og så er de oven i købet billige at lade op.

Da populariteten for elbiler er stigende i Danmark, er der masser af offentlige ladestandere rundt omkring – både på motorvejen, ved supermarkedet og på parkeringspladsen. Du skal derfor ikke bekymre dig om, hvorvidt det er besværligt med en elbil.

 

Leasing af Nissan byder på et væld af fordele

Hos Carflow kan vil tilbyde dig fordelagtige priser på billeasing. Uanset hvilken bil du vælger, hører både afgifter, service og forsikring med i pakken. Det eneste du skal betale for er den faste månedlige ydelse og brændstof.

 

Det betyder, at du hverken skal bekymre dig om uforudsigelige udgifter eller spinke og spare til en førstegangsydelse. Alt er inklurderet i prisen, når du leaser hos os.

 

Har du spørgsmål til, hvilken Nissan du skal lease, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvad der er den bedste løsning for dig.

Bestilling

Brug for hjælp?

 

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bestilling

Brug for hjælp?

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men gør vores bedste for at finde et alternativ.