Leje af bil - Hurtigt og enkelt

Fast månedlig ydelse

Leasing af bil hos Carflow skal være nemt, du betaler en fast månedlig ydelse for din bil. Der er ingen førstegangsydelse, og ingen restgæld – og alt andet er inkluderet i prisen. – Brændstof

Betal kun for brændstof

Det eneste du skal betale udover den faste månedlige ydelse er brændstof! Med Carflow er alt andet inkluderet i prisen – også forsikring, grøn ejerafgift, service og reparation.

Levering lige til døren

Du kan køre i din Carflow bil, så længe du har lyst. Efter 1 måned kan du opsige din bil med 1 uges varsel – uanset, hvor længe din aftale lyder på. Det er en stor fordel, hvis dit behov ændrer sig!!

Fuld fleksibilitet

Vil du have bilen leveret til din bopæl eller arbejdsplads i Silkeborg- eller Skanderborg Kommune koster det kun kr. 349,- ligesom vi gerne henter den igen for kr. 349,-

 
 

Mini leasing - varebiler

VW Transporter eller lignende størrelse

Priser fra
kr 6495 Pr.md (+moms)
 • Inklusiv 1.250 km/md
 • Førstegangsydelse: 0 kr
 • Forsikring
 • Grøn ejerafgift
 • Service og reparationer

VW Caddy eller lignende størrelse

Priser fra
kr 4995 Pr.md (+moms)
 • Inklusiv 1.250 km/md
 • Førstegangsydelse: 0 kr
 • Forsikring
 • Grøn ejerafgift
 • Service og reparationer

El-varevogn. F.eks. Nissan Townstar

Priser fra
kr 6995 Pr.md (+moms)
 • Inklusiv 1.250 km/md
 • Førstegangsydelse: 0 kr
 • Forsikring
 • Grøn ejerafgift
 • Service og reparationer

*Der tages forbehold for tastefejl og at bilerne vist på billedet kan være en anden variant.

Maksimal fleksibilitet

Carflow er konstrueret med henblik på at tilvejebringe en ekstraordinær grad af fleksibilitet for virksomheder i forhold til deres bilbehov. Det er en unik leasingløsning, skabt til kunder, der har brug for en bil eller varevogn i en kortere og potentielt uforudsigelig periode. Det udgør en ideel mulighed for virksomheder, der ønsker at ansætte midlertidige medarbejdere eller har brug for ekstra køretøjer i en begrænset periode. Leasingmulighederne omfatter både firma- og varebiler, med perioder der spænder fra 1 til 12 måneder. Prisen er fast og inkluderer forsikring, grøn ejerafgift samt service- og reparationsaftale.

Mini lease uden udbetaling

Carflow giver dig ultimativ fleksibilitet uden nogen krav om udbetaling eller binding. Leasingperioden kan let forlænges, og du har mulighed for at skifte til en anden bil, hvis dine behov ændrer sig. Leasingaftalen inkluderer alt fra service, kaskoforsikring, grøn ejerafgift og vejhjælp. Når leasingperioden udløber, vil der blive foretaget en grundig gennemgang af bilen for eventuelle skader ved en afleveringskontrol.

Ønsker du hjælp til at finde din næste bil?​

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde din næste bil. Tryk på “Ja tak” og udfyld formularen med dine ønsker. Vi vil kontakte dig hurtigst muligt med henblik på at finde den rette bil til dig. 

Oplev de mange fordele ved korttidsleasing af bil

Er det ikke de lange stræk, du kører, når du sætter dig bag rattet? Korttidsleasing af bil til privat eller erhverv er for dig, der kun har brug for en bil i kortere perioder. I stedet for at købe et køretøj, som blot ender med at holde stille i garagen, kan du leje et sikkert sæt hjul, som opfylder præcis dine behov.

Det er der flere fordele forbundet med. Både økonomisk og forsikringsmæssigt. Her på siden kan du finde værdifulde oplysninger om leasing.

Hvad er korttidsleasing?

Har du hørt om minileasing eller mini-lease? Det er andre ord for korttidsleasing, og måske er du stødt på dem i forbindelse med din søgen efter en løsning, som matcher dine bilbehov. Uanset, hvilket ord der bruges, dækker de over præcis det samme: Leasing over en kort periode.

Korttidsleasing af bil er for dig, der har brug for et køretøj på mere end dagsbasis, men som ikke vil binde dig over en længere periode. Ved traditionel billeje løber bindingen ofte i flere år, og det er ikke altid en fordel for dig.

En fleksibel og sikker løsning

Der er stor tryghed forbundet med at vide, at bilen holder klar, når du skal bruge den. Hurtigt kan du komme videre til vigtige møder, familiebegivenheder eller måske endda på ferie, for der er stor fleksibilitet ved den smarte lejeløsning, som naturligvis kan skræddersyes efter dine behov.

Har du nogle særlige ønsker? Uanset om det er til privat eller erhverv, du mangler et transportmiddel, står vi klar med en bil, som matcher dine køreønsker.

Vi har den rigtige bil til dig

Drømmer du om at sætte dig bag rattet i en lille, lækker sportsvogn, eller har du behov for mere plads? Vi har ikke alle de samme forventninger til, hvilke behov bilen skal opfylde for os. Nogle har brug for meget benplads og stor kapacitet, mens andre blot ønsker et bekvemt transportmiddel, som kan fragte dem sikkert fra A til B.

Vi har naturligvis den rette bil til dig, hvad enten du mangler en stor eller en lille vogn.

Glæd dig over fordelene ved korttidsleasing af bil

Det kan være dyrt at blive bilejer.

Har du ikke et stort kørebehov, bør du overveje korttidsleasing af bil uden betaling. Kender du de mange fordele? Du behøver hverken at bekymre dig om udbetaling, forsikringer, ejerafgifter eller service – det tager vi os af.

Det eneste, du skal gøre, er at fylde tanken, så kan du køre ud i landet fra Aarhus til København og Aalborg.

Hvor kort tid kan man lease en bil?

Vi ved, at det ikke er alle, der har brug for en bil i en længere periode. Når det kommer til korttidsleasing af bil hos Carflow, kan du derfor lease en bil i helt ned til en enkelt måned. Når der er gået 1 måned, har du mulighed for at opsige bilen med blot 1 uges varsel.

Dette gør sig gældende uanset, hvad der står i din aftale. Derudover kan du altid forlænge din leasingperiode, hvis du har brug for det. Ændrer dit behov sig pludseligt, er det altså nemt både at opsige bilen eller forlænge leasingperioden.

Er der nogen udbetaling?

Det er nemt at benytte sig af korttidsleasing hos os. Vi tilbyder nemlig korttidsleasing uden udbetaling. Det vil sige, at du kun skal betale en fast månedlig ydelse for bilen. Der er ingen former for udbetaling eller førstegangsydelse.

Udover den faste månedlige ydelse skal du naturligvis også betale for brændstof. Alt andet er inkluderet i prisen. Her er der tale om både grøn ejerafgift, forsikring, service og reparationer. Så leder du efter korttidsleasing uden udbetaling, kan vi være behjælpelige hos Carflow.

Hvilke biler er der tale om?

Er korttidsleasing det rette valg for dig, så kan du vælge mellem et hav af forskellige biler. Der er altså ikke kun én type bil, som du kan lease på denne måde. Lige meget om du har brug for en større eller en mindre bil, så kan vi hjælpe dig.

Der er blandt andet tale om biler såsom Skoda Citogo, Skoda Octavia Combi, Nissan Qashqai og Nissan Juke. Der er altså en stor sandsynlighed for, at du kan finde den næste bil, som du ønsker at lease, hos os.

Vi rådgiver dig gerne om korttidsleasing af bil

Vil du gerne vide mere om korttidsleasing, eller har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden? Det kan også være, at du ønsker rådgivning i forhold til valg af bil. Uanset hvad står vi hos Carflow klar til at vejlede dig og komme med gode råd.

Skal vi hjælpe dig med at finde frem til den rette bil for dig, er det en god idé, at du fortæller os noget mere om dine ønsker, samt hvad du har af behov. Det gør det langt nemmere for os at rådgive dig, når det kommer til, hvilken type bil du bør korttidslease. Du er desuden velkommen til at kontakte os på tlf. 93 90 90 88, via e-mail carflow@carflow.dk eller på chatten, hvis du har spørgsmål.

Lad os finde din bil

Brug for hjælp?

 

Har du et spørgsmål?

Udfyld denne formular og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bestilling

Brug for hjælp?

 

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men gør vores bedste for at finde et alternativ.